Skip to main content

Onze winkel

Pieno di passione e prodotti italiani di bontà!

Boordevol passie en Italiaanse topproducten

Il nostro negozio ZIO, onze winkel ZIO, si…si…een droom van een “boutique”, maar niets dan lekkers uit Italie! Een verscheidenheid aan versbereide gerechten tot Italiaanse kazen, salame en de beste gedroogde hammen. Ook is er een vast assortiment “antipasti” , verse mozzarella, burrata en zoveel meer!

Italiaanse producten van uiterst hoge kwaliteit, daar doen we het voor. Een olijfolie is niet zomaar een olijfolie, een balsamico is niet zomaar een balsamico.

En dit geldt voor alle producten in onze winkel! We werken al 26 jaar met de beste producenten uit Italie en zoeken steeds naar nieuwe producten. Ieder artikel gaat eerst onder de loep in al zijn vormen en dan pas valt er de beslissing of het al dan niet goed genoeg blijkt!

Kook je  graag zelf, dan begint een geslaagd gerecht alvast met de beste ingredienten, de uitleg krijg je er met passie bij van zaakvoerder Davide en zijn mama Nicole! Twee gepassioneerde keukenzielen bij mekaar, dat geeft alleen maar een hoop inspiratie en positieve energie!

En hoe leuk is dit als je het nu zelf ook zou kunnen doorgeven in de vorm van een cadeau!?! Geweldig idee, toch?!

Je kan bij ZIO een toffe samenstelling maken van alle lekkers hetgeen Italie te bieden heeft, van antipasti tot sausjes, kruiden, pasta’s in alle vormen, een breed gamma aan heerlijke olijfolie en echte balsamico, typische zoetigheden en nog zoveel meer!

Een pracht van een cadeau, van een klein presentje tot een grote mand! Hier kan je alleen maar gelukkig van worden, beloofd!

Bij ZIO Italian Food & Wines in Herselt word je steeds hartelijk ontvangen en een “Buongiorno” vliegt je tegemoet…. BENVENUTI A TUTTI!

Ciao ciao

Davide & Dirk, Nicole & Renato


Zio Italian Food Wines 5911 2 d9145bde
Wist je dat…

je bij Zio Italian & Food steeds terecht kan voor huisbereide afhaalgerechten? Bekijk alvast onze weekmenu!