Quarta Caffé

Het zwarte goud van Zuid Italië!

Het bedrijf Quarta Caffè werd opgericht in de jaren 1950 met een klein koffiebranderij in een bar in het historische centrum van Lecce. Sinds het begin onderscheidt de koffiebranderij zich in termen van hoge kwaliteit koffie die voorbestemd is om een ​​koffiesymbool te worden voor een gebied dat bekend staat als Salento.

De beroemde Avio-melange is geboren en gewijd aan de kleur van de uniformen van de ambtenaren van de luchthaven van Galatina die vaak langskwamen om hun geliefde koffie te proeven.

De faam van Quarta-koffie blijft groeien en dankzij het succes van het product nemen de aanvragen samen met de verkoop toe. En zo werden de eerste pakketten met melanges voor het gezin geboren; Quarta-koffie verovert harten met zijn onnavolgbare aroma en smaak en is gevestigd als de meest geliefde en geconsumeerde koffie van het gebied.
L’Azienda
De industrialisatie begint dan in de jaren 70, wanneer het bedrijf van het centrum van Lecce naar het industriegebied verhuist en investeert in de beste technologieën en ultramoderne fabrieken. De oude op kolen gebaseerde koffiebrander wordt vervangen door grotere en modernere machines, die nodig zijn om de plotselinge groei van het merk het hoofd te bieden. Het bedrijf is namelijk in al die jaren gegroeid, innoverend door continuïteit en met veel aandacht voor de kwaliteit van het product, onder de wijze begeleiding van Antonio Quarta.


Zio Nieuws

We posten geregeld artikelen over nieuwe producten, kom er alles over te weten op Zio nieuws!

Zio Gazzetta Nieuwsbrief 0d5fbd33
Zio Gazzetta

Schrijf je nu in voor onze digitale ‘Zio Gazetta’ en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Openingsuren

Maandag – Dinsdag:
gesloten
Woensdag – Vrijdag:
10:00 – 18:00
Zaterdag:
10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen
gesloten

ZIOZIO BV

Dorp 20, 2230 Herselt
+32 14 71 60 18
info@ziozio.be

ZioZio BV © 2023 Alle rechten voorbehouden
Design by Digital Work BV