HEERLIJKE HERFST! NIEUWE WINKEL! ZIO_ITALIAN CONCEPT STORE

23 september 2023

Ciao tutti!

de grote vakantie is al voor iedereen voorbij en ook wij zijn uiteraard terug uit La Bella Italia met een hoofd als een bruistablet, vol leuke en spannende plannen!
En ja, de kogel is door de kerk, een derde winkel zal geopend worden in de herfst slash winter 2023.
Het zal ergen begin november zijn denken we.
De ZIO_ITALIAN CONCEPT STORE is al een jaar of 2 in onze hoofden aan het ronddolen en groeien en we hebben dan de knoop doorgehakt en we gaan de winkel openen op het adres; DORP 12 te Herselt, naast onze wijnwinkel
ZIO ITALIAN WINES .

ZIO_ITALIAN CONCEPT STORE is een feel good shop waar je authentieke Italiaanse keramiek kan terugvinden deze artisanaal gemaakt worden in het zuiden van Italie en Sicilie. Prachtig!
De collectie uit Puglia hebben wij zelf gekozen en samengesteld en de collectie uit Sicilie is een collectie die gekozen en ontworpen is voor de superchef ; PEPPE GIACOMAZZA, de topkok van NJAM TV en het bekende restaurant LA BOTTE in Genk!
Zoals jullie weten verkoopt de ZIO ITALIAN FOOD AND WINES op DORP 20 te Herselt al een hele tijd de foodcollection van PEPPE’S maar dan binnenkort ook zijn keramiek uit Sicilie! Geweldig nieuws, toch!

Verder hebben wij een samenwerking met andere familiebedrijfjes die topartikelen maken en ook bij ons in de ZIO_ITALIAN CONCEPT STORE te vinden zijn vanaf November 2023, zoals de juwelencollectie van
ALISIA, een klein familiebedrijf waar dit gezin samenwerkt van ontwerp tot productie, met ieder zijn of haar job om deze duurzame en verfijnde collectie juwelen te ontwikkelen! geweldig gewoon en zo ontzettend mooi!

Verder is er een klein maar sterke familie die aan het Comomeer gelegen is in Noord Italie, en deze klan italianen ontwerpen en maken zelf hun unieke zijden sjaals zoals het hoort! Een aanwinst en heerlijk om te dragen, kwaliteit scoort immers altijd en trekt altijd aan het langste eind….

Verder zijn er nog een hoop leuke dingen die in de winkel zullen liggen maar verdere uitleg hierover volgt snel…..
nu kunnen jullie alvast dromen over een italiaanse winkel vol inspiratie en feel good vibes!

ci vediamo presto!
ciaoooooooooooooooooo
het ZIO- team


Weekmenu

Bekijk nu onze weekmenu en bestel je favoriete Italiaanse afhaalgerecht(en)!

Zio Gazzetta Nieuwsbrief 0d5fbd33
Zio Gazzetta

Schrijf je nu in voor onze digitale ‘Zio Gazetta’ en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Openingsuren

Maandag – Dinsdag:
gesloten
Woensdag – Vrijdag:
10:00 – 18:00
Zaterdag:
10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen
gesloten

ZIOZIO BV

Dorp 20, 2230 Herselt
+32 14 71 60 18
info@ziozio.be

ZioZio BV © 2023 Alle rechten voorbehouden
Design by Digital Work BV