wp-content/uploads/2023/03/PAS233.webp
PAS233 2ec3ae13

PASEN BIJ ZIO! PASQUA A ZIO!

20 maart 2023

Pasen…..Pasqua…. voor mij een hele leuke dag en ook een fijne tijd! de bloemetjes staan in bloei, het weer wordt stilaan beter en de dagen langer, heerlijk! ik hou van deze frisse periode. als nieuwjaarsdag voorbij is, staan er op 2 januari reeds bloemetjes in de keuken, living, hal en ja….zelfs de slaapkamer! ik krijg er dan niet genoeg van en als Pasen voorbij is dan duik ik in de tuin !
maar ….zover zijn we nog helemaal niet, eerst Vrolijk Pasen vieren en dat kunnen Italianen goed, vieren!
Paasmaandag is trouwens een grotere feestdag dan Paasdag zelf heb ik de indruk! ze genieten daar van ieder moment, en gelijk hebben ze!
de traditie is ook tijden Pasen om een kleurrijk verpakt paasei te geven aan wie je maar wil en dan kunnen de kleinsten hun uitleven om het stuk te maken en er van te smullen maar ook te grinniken om het speeltje dat verstopt zit in het paasei zelf! Geweldig toch!!!
Laten we ook zeker de colomba niet vergeten he! het is een ongelooflijk lekkere ”cake” , zeer luchtig en verkrijgbaar in verschillende smaken!
de vorm is een ”colomba” , een duif, voor de hoop en daarom snijd je deze colomba aan tijdens deze dagen, voor hoop! en geef er zelf ook eentje weg aan iemand die je graag ziet! H.O.O.P.
zo, nu ben je een beetje op de hoogte en kom zeker vragen achter de paaseitjes en colomba! wij geven nog graag extra uitleg!
BUONA PASQUA A TUTTI!!!!


Weekmenu

Bekijk nu onze weekmenu en bestel je favoriete Italiaanse afhaalgerecht(en)!

Zio Gazzetta Nieuwsbrief 0d5fbd33
Zio Gazzetta

Schrijf je nu in voor onze digitale ‘Zio Gazetta’ en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Openingsuren

Maandag – Dinsdag:
gesloten
Woensdag – Vrijdag:
10:00 – 18:00
Zaterdag:
10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen
gesloten

ZIOZIO BV

Dorp 20, 2230 Herselt
+32 14 71 60 18
info@ziozio.be

ZioZio BV © 2023 Alle rechten voorbehouden
Design by Digital Work BV